Wednesday, November 26, 2008

Pretty Cigarette



A partir del primer minut del vídeo apareix una noia que ven cigarrets. No he trobat cap altra imatge d'aquestes noies (però surten a moltes pel·lícules). Se m'ha acudit arrel de lo del espacio del fumador. No per vendre cigarros, sinó més encarat al nostre projecte (give us money). Divendres anirem a veure l'espai, no sé si et ve de gust venir i ens pensem si fem alguna cosa o no.

3 comments:

Anonymous said...

Sí, és interessant no sabia que hi hagués una feina i tot de noies venen cigarrets...'cigarette girl'. és una bona excusa per fer una acció en aquest lloc el dia 17 de desembre. potser m'animo! però...hem d'anar una mica contra corrent...sense fer res de dolent, fer un plantejament una mica polèmic sobre el tema dels cigarrets. Podriem començar amb 'les dues noies maques', fer algun tipus de joc amb el cartell i els ulls i la cara, i després fer una transformació (en el lloc) del vestuari i passar a ser les 'cigarette girls'. Aquí ens falta algun tipus d'acció...perquè no tindrem cigarrets i si els tenim no els vendrem...i hem de trobar la manera de fer sorgir la polèmica (la de fer aquesta feina perquè som maques i també la que hi hagin llocs sponsoritzats al 100% per una marca de cigarrets).

Anonymous said...

of course... penso ara una mica piripi que igual enlloc de vendre cigarrets podríem demanar-los. És a dir com les noies que vene cigarros però enlloc de vendre'ls el que demanem és que ens els donin: GIVE US CIGARETTES, WE ARE PRETTY.

algo així com estar a la porta abans d'entrar i després pensar algo a fer amb els cigarros que ens donin o no sé... una cosa interactiva, que no sigui tant una performance de dansa que de estar.

Anonymous said...

anem pel bon camí. ara busco imatges per escollir els vestits i els complements...