Friday, November 28, 2008

IMATGES VESTUARI
4 comments:

Suzy Lee said...

volia pujar més imatges però no m'ha deixat i ara tinc una mica de pressa. ho intentaré més tard. la veritat és que eren un batibull d'imatges per comentar-les i escollir una direcció. què et sembla aquesta?

margherita said...

Aquí predomina el blanc (jeje) i les decoracions sobre el mateix color (ara no sé com es diu en català). Em sembla en tot cas una idea de pureza, veriginitat i inocència. Si vols , perquè no pujes totes le imatges de vestuari a la mateixa veu, així les tenim recollides?

Suzy Lee said...

vale, ara m'ha deixat pujar totes les que volia pujar referents al vestuari. hi ha com idees molt diferents. a veure a tu què et semblen cadascuna. la dels leggins de colors igual seria guai com pel final, és a dir que a sota del vestit de nena mona portéssim algo molt més punki com són aquests leggins o algo així. La resta de fotos són altres estils de faldilles o vestits diferents.

l'espai pues la veritat és que deixa bastant que desitjar, no sé com dir-ho. No és que sigui massa molón. És petitó i les taules són baixes. Però està molt net alhora... La veritat és que el millor seria que el veiéssis tu també en quant abans millor per veure què fem.

Suzy Lee said...

Margherita: Aquesta és la Lolita de l'Adrian Lyne, el vestuari no és el busquem, però potser la atitud sí...les cuetes...!

Suzy Lee: anda, pues a mi la veritat és que també m'ha agradat bastant el vestuari! però sí estic d'acord que sobretot és l'actitud. Per cert, he pensat que potser podríem 'marcar' d'alguna manera cada persona que ens doni un cigarro. ja t'ho comentaré.