Tuesday, March 1, 2011

Primera crítica sobre Entrada amb consumició

Una proposta original i arriscada pels temps que corren ja que fumen. Espero que no tingueu cap denúncia!!! La proposta que ens van presentar les actrius de Les filles Föllen es dividia en dues parts. En la primera part es mostren dues amigues vestides de manera informal, vestides amb texans i una sudadera, en què cada una mostra les seves habilitats, i a més les dues s'afalaguen descaradament d'una manera un xic falsa. Una primera part més adolescent i que a mi també em va recordar el dia.

En canvi, en la segona part apareixen vestides amb un vestit de nit i amb sabates de taló, una vestimenta que em va recordar la nit, una proposta més de femme fatale. Les dues "amigues" en la segona part, mentre estan fumant, es barallen, no se sap ben bé per quin motiu, potser la baralla d'unes amigues en una discoteca per la nit per "culpa" de un noi. En aquesta segona part les amigues no són tant amigues i lluiten pel poder d'aconseguir una cosa enfront l'altra. És una lluita de poder entre dues dones.

La proposta de Les filles Föllen em recorda la relació que hi ha entre les dones, que pot anar des de l'amistat més sincera durant el dia, a la lluita i enveja durant la nit. El món femení és així de complex, com el dia i la nit, els sentiments positius i els sentiments negatius que cada una de nosaltres tenim i mostrem. Ni les noies del matí tenen sentiments tant positius, perquè poden estar mentint, com les noies de la nit tenen sentiment tant negatius, perquè poden estar essent sinceres.


Sílvia Verdaguer

Vic, Teatre Laboratori
3 de febrer de 2011

6 comments:

Anonymous said...

Me parece una crítica muy muy pobre, en serio, realmente es eso lo que estáis queriendo mostrar en vuestra obra? Chicas buenas de día-malas de noche? chicas que ni son tan buenas ni son tan malas? Creo que vas mal Sílvia, que te has paso una calle y te has hecho un lío, que estás perdida en una ciudad muy grande y no llevas GPS.

Margherita said...

primer comentari dolent! no crec que sigui el lloc per posar-se desagradables, però sí el lloc per tenir veu. i nom?

Margherita said...

per cert! si ens vens a veure i ens escrius una crítica, si vols, te la publiquem.

Anonymous said...

Me siento avergonzado Margherita, le pido disculpas. Mi nombre es Andrés pero usted no me conoce. Le sigo desde hace tiempo. Un día entré en su página porque soy culé y algo me llevó a ella y hoy me encuentro ejerciendo de troll inoportuno y molestándola. Nada más lejos de mi intención. Mi arrebato ha venido al leer la crítica, he sentido un gran enfado con la persona que la ha escrito. Lo siento.

Anonymous said...

No sé nada de danza y mucho menos sabría escribir una crítica pero he seguido su trabajo y siento que esa crítica no les favorece demasiado, es más, yo no iría a ver su obra con esa crítica como única referencia. Mi opinión es que su trabajo merece algo mejor, algo más allá de ese "chicas malas". Pero sólo es mi opinión y no quería molestarla. Suerte.

Margherita said...

Andrés, vine a veure'ns un dia! Jo no sé res de GPS, segur que podríem trobar igualment temes de conversa.