Saturday, January 24, 2009

La nit després de la gravació al Pipa Club

Hola! Ja portem dues accions en viu...una al desembre passat al LCREW, un espai que s'ha obert recentment al carrer Ample, i que està sposoritzat per la marca de cigarrets Lucky Srike, i una ahir, divendres 23 de gener, a l'històric Pipa Club, a la plaça Reial. Les dues accions ha sortit molt differents, la primera més calculada, amb una gent oberta i disponible a veure i interaccionar; la segona més improvisada, al mig d'un concert de swing, amb un públic no preparat i potser una mica molest. Tot i així, va ser una situació molt interessant: sempre que hi ha reacció per part del públic, passa alguna cosa màgica i inoblidable.
En Lope va venir a gravar l'acció, i en Juanca a fer les gestions tècniques.

L'experiència d'ahir crec que serveix per sumar potencial, per experimentar públics diversos, difficils, i per constatar que més complicada és la circumstància i més assaigs hem de fet, per tenir la màxima seguretat i deixar al cas només els detalls.

Jo vaig acabar la nit de festa, amb la Ivana i la Cristina, dues noies maquíssimes, catalanes però sempre de viatge per tot arreu. La cançó de la nit diria que és 'On and on', en homenatge a...tirar endavant i tenir sempre clars els teus potencials i els teus objectius. Aquí va el vídeo de la Erykha Badu:


1 comment:

Anonymous said...

molt bé marghe. l'entrada. quan pengi el vídeo escric jo també alguna cosa. només dir que endevant i on and on i on and on.

jo ahir vaig acabar dormint veient una sèrie. d'hora i tranquilament. només un parell de cerveses asseguts al sofà.