Saturday, January 24, 2009

Escena Poblenou

Bases de la convocatòria de 'Escena Poblenou'. Com ens ho muntem? Pel que sembla tenim força feina si volem presentar el projecte. Tu marxes dimecres, veritat? Vols que ens trobem abans per parlar-ne o ho deixem tot a mans de l'internet i la comunicació electrònica?


BASES:

1. Podran optar-hi les companyies i els creadors i creadores de Catalunya i la resta de l'Estat Espanyol que presentin una proposta d'acord amb aquestes bases. El projecte pot ser tant de carrer com de sala; ha de ser original i inèdit i no estrenat a Catalunya.

2. Cal fer arribar a l'organització 2 copies del Projecte, en el qual han de constar: objectius, proposta de posada en escena, trajectòria del creador / creadora, calendari de producció i cost aproximat de la producció.
També podran afegir tota la documentació addicional que creguin convenient incloure per facilitar la valoració del projecte.

3. La direcció artística del Festival més una comissió de professionals de les arts escèniques valorara els següents aspectes per la selecció dels projectes:

Treballs que combinin els 3 eixos del Festival: espai, cos i humor.

Propostes interdisciplinaries i arriscades, on hi hagi implícita una investigació per crear noves formes escèniques.
La viabilitat dels projectes.

4. La direcció artística d'Escena Poblenou i la comissió de professionals escolliràn conjuntament dos projectes, un de carrer i un de sala.
Els treballs seleccionats rebran:
3.000 euros en concepte d’ajut a la producció
Un espai de residència durant els mesos de març a juny del 2009
Portes obertes del procès del treball de creació a tot l'equip, més a un públic convidat entre el 10 i 20 de juny.Possibilitat estrenar el projecte dins del Festival Escena Poblenou, del 15 al 18 d'octubre de 2009
5. L’organització assignarà una persona responsable del seguiment de la producció, que tindrà capacitat per fer les consideracions necessàries, i es reserva el dret de programar els treballs seleccionats.

6. Els projectes hauran de fer constar el logotip d’Escena Poblenou en tot el material promocional que generi el projecte.

7. Data màxim de termini per rebre propostes 15 de febrer del 2009. Les propostes s’hauran d’adreçar, amb un sobre tancat a:

Escena Poblenou /NOF
C/ Pallars, 277, 2n
08005 BARCELONA

8. El fet de participar en aquesta convocatòria suposa l’acceptació de les bases i la conformitat en la decisió de l’organització.

http://www.escenapoblenou.com/

3 comments:

Anonymous said...

Mmm, sí que és difficil, sobretot perquè encara no tenim les idees clares.Podriem dinar demà després de la sessió informativa Erasmus. Que de fet m'interessa, però la veritat que més tard de les 1530 m'estaré morint de gana....

Anonymous said...

per mi ok dinem demà després de la sessió informativa de l'erasmus. jo fins les 6 no he de ser a casa, així que per mi cap problema. aquesta nit pensaré una mica idees i les porto demà per escrit.

ag said...

veig que esteu ben animades divetides i provocadores, em recordeu moltes de les accions 'fluxus' art pop, body art, performance,