Monday, January 26, 2009

Referències

1- a. Al setembre 2007 hi va haver un primer borrador de projecte, 'RESERVOIR GIRL', amb referències a Quentin Tarantino i les seves noies lluitadores. Les intèrprets volen basar-se una mica en aquesta experiència per crear la lluita sensual entre elles que formarà el capítol 'VIOLENCE / NICE LOVE'.



b. Aquests dos vídeos són un parell de proves físiques de la creació de la lluita entre les dues intèrprets. És bàsicament un punt de partida sobre el qual volen començar a treballar. Aquesta filmació va fer-se des d'un telèfon mòbil a principis d'octubre, no s'ha tornat a treballar des de llavors.





2- L'anagrama VIOLENCE / NICE LOVE, trobat en un llibre de jocs de vocabulari, ens dóna molts recursos. La casualitat porta dues paraules antònimes a ser sinònimes si s'altera el factor; com en una vivència, alterant el factor i el significat ens podem trobar amb sinònims: quant a prop estàs de l'amor, experimentes la dolçor més extrema i el desig de pertinència i violència més extremes.

3- La nostra imatge 'GIVE US MONEY, WE ARE PRETTY' el fer servir les aparences per aconseguir els fins. És legítim atribuir-se un mèrit per la nostra aparença? No. No som nosaltres a donar-nos merit. Son les altres persones a donar per descomptat que, sent maques, som bones persones.



4 - Margherita composa una coreografia per l'assignatura de Teories i fonaments, sota l'audio inexistent de Metallica.



5 - Suzy Lee toca una cançó de She and him perque el seu somni secret és cantar en un grup de música i fer-se ultrafamosa.





6 - Exemple de Suzy Lee trencant coses amb un martell, perque si no féssim art, seríem boges.



7 - Dos exemples de l'estil de micròfons que les dues intèrprets faran servir per dirigir-se al públic. Lligats amb l'estètica dels anys 50 al voltant de la qual gira el projecte.



No comments: