Sunday, May 31, 2009

Petititíssima col·laboració...



...de Suzy Lee coreografiant al staff de Nanouk per un videoclip de The Cabriolets.

Sunday, May 24, 2009

Localització a Salerno


Platja de Santa Teresa.

Friday, May 15, 2009

Retransmisions del Puyal a Catalunya Ràdio

http://pro-tips.net/video-Puyal.html
Aquí hi ha vídeos i àudios dels moments-gol del darrers partits del Barça, amb comentari de Joaquim Maria Puyal:
"el futbol dura fins que s'acaba".

Wednesday, May 13, 2009

Les Filles Föllen ahir CREAven:



CREA

Dimarts 12 de maig de 2009 a les 22:00 a la sala Beckett.


CREA laboratori d'improvisació presenta…

El col.lectiu CREA torna a la sala Beckett per fer una nova improvisació basada, en aquesta ocasió, en l’obra “Plastilina” de Marta Buchaca.

De nou, artistes de diferents disciplines (dansa, música, teatre, fotografia, il·luminació…) es complementen en el marc de la improvisació on buscaran un punt de trobada, un camí cap a una abstracció de l’obra original. Es tracta doncs d’un viatge ple de situacions inesperades. D’una realitat sense expectatives basada en la immediatesa i en la complicitat.


Artistes:

Olga Onrubia - actriu
Jordi Oriol - actor
Tuixén Benet - ballarina
Rebeca Martín – ballarina
Margherita Bergamo – ballarina
Jordi Santanach - saxo
Jeppe Rasmussen – saxo
Albert Cirera – saxo
Albert Juan - guitarra
Joe Smith - percussió
Marc Cuevas - baix
Carlos Collado- fotografia
Alex Aviñoa – llums

QUÈ ÉS CREA?

CREA té com a objectiu principal la construcció d'espais a Barcelona que serveixin de laboratori per a artistes de diverses disciplines interessats en explorar la improvisació; espais que serveixin també de punt de trobada i reunió de tots aquests diversos móns que sovint no troben un espai comú. I apropar al públic aquest tipus d'expressions artístiques, intentant trencar d'aquesta manera el mur que separa els consumidors culturals habituals del què moltes vegades pren la categoria de marginal, complicat, "per entesos" i poc atractiu per a molta gent.

Per a cada sessió, CREA compta amb artistes d'àmbits molt diversos -música, dansa, pintura, arts audiovisuals, teatre,…- que reunits en un mateix espai intenten trobar un llenguatge comú a través de la improvisació.

Les sessions són obertes al públic, convertint-se aquest en un element essencial en aquesta experiència. El públic genera el significat juntament amb els improvisadors; sense la interpretació del públic no hi ha significat -tractant-se d'una peça que existeix només en el moment de la seva execució, ni abans ni després-.

El Centre Cívic Can Felipa -al barri del Poblenou de Barcelona- va donar suport a aquesta iniciativa i és des d'aquest marc que CREA inicia les seves activitats el desembre del 2007. En aquesta ocasió és la Sala Beckett -al barri de Gràcia- qui ha obert les portes a aquesta experiència, la qual desitgem que es segueixi duent a terme en aquest i en molts altres espais de la ciutat.

Tuesday, May 5, 2009

POST MODERN

Llegint Plataforma i mirant els càpitols de Lost en DVDs llogats, em sento en una certa situació de dependència de la ficció. En dues formes diferents, Plataforma i Lost dibuixen unes històries iper realistes i metafòriques. Arribo a creuar aqueste històries i intercanviar els personatges. Ara no explicaré com. El que sí veig és que encaixen...com és possible? I que plantejen uns fets exagerats per naturalesa. Són EVIDENTS. No volen enganyar, són tant mesquins i evidents que llavors la ficció s'accomoda dintre de la rutina diària fins a ser necessària.

Ja sé que és ficció. No cal que m'ho expliquis. No cal que m'ho posis tant evident. Bé, sí, si vols; ja me la conec, aquesta dosis de ficció, me'n conec els trucs i els enganys. Finalment, els disfruto conscientment.

Ja sé que tu saps que jo sé.

Monday, May 4, 2009

A Les Filles Föllen ens agrada el futbol. A Les Filles Föllen ens encanta el Barça.


Les Filles Föllen tenen molts requisits per otorgar l'estatus d'ídol a un personatge. En la categoria masculina de la idolatria, l'home en qüestió ha de ser alt. Ha de ser molt ben plantat (les aparences són la base de la vida). Ha de ser íntegre i lluitador. Ens agrada que tingui sentit de l'humor. Ens agrada molt que li agradin molt les dones (no per res en especial, només perque d'alguna forma pensem que això ens dóna algun tipus d'opció i les fantasies són més realistes). Ha de fer-li el sisè gol als podrits i besar l'escut dels nostres cors. Les Filles Föllen tenen un nou ídol consagrat.