Friday, December 25, 2009

Les filles Föllen

Des que vam posar google analytics sabem des d'on ens visita la gent. Sabem des de quines pàgines venen i quins navegadors fan servir. Hem descobert que a Canadà (el país) és on ens visita més gent després de Barcelona i que des de Canada (l'empresa) és des d'on arriba més gent a través d'enllaç (a part del facebook que mana per sobre de totes les relacions electrointernàutiques). Hem descobert també que existeix un sistema operatiu que es diu 'chrome' i que la majoria de persones que arriben de búsquedes en google el que estan buscant són coses com 'noies follant', 'persones que follen', 'com follen les persones', 'follant fotos' i derivats.
Així que va ser un bon regal quan ahir, buscant al google 'les filles föllen' vaig descobrir que, després dels primers 6 o 7 enllaços que porten a la nostra pàgina o diferents entrades tant del blog com del youtube, i d'un enllaç absurt de videos follando a noiva (no sé que és noiva) el següent enllaç és el següent: http://es.wikipedia.org/wiki/Marie_Laforêt
Coincideix sobretot a través de la seva cançó 'qu'est-ce qui fait pleurer les filles?' de la qual no hi ha cap vídeo interessant al youtube. Del que sí que hi ha un vídeo interessant és de la seva amiga Sylvie Vartan cantant 'qu'est-ce qui fait pleurer les blondes?' Em plantejaré seriosament l'operació o implatació ferroviària per separar-me les dents del davant i esperaré que la pròxima vegada que ballem ho fem amb una cançoneta franceseta ben boniqueta.

Petons i Bon Nadal!

2 comments:

Margherita said...

Visca Armènia (encara hi podem demanar residència?), el ciclograma i les noves rosses nascudes balança.

Suzy Lee said...

no ho sé, però ara mateix em moro de ganes d'anar a armènia a treballar de valent.