Tuesday, August 11, 2009

5. les coses petites que adores; les coses petites que odies

(responent al punt 5 de l'entrada QUESTIONS OR NOT publicada per Margherita el 5 d'abril)

Odio les pàgines web amb música que salta automàticament. Odio els avanços tecnològics que no tenen cap sentit. Com: que s'encenguin les llums automàticament mil·lèsimes de segon després de notar la teva presència. Com: que la cadena del water es tiri ella sola (a més aquest invent funciona fatal, i la cadena es tira un munt de vegades quan encara no has ni començat i després no es tira quan has acabat, havent de marxar deixant el lavabo brut). Resumint, podríem dir que odio els sensors, tot i que m'agraden les portes automàtiques. Odio els pèsols a la paella.

Adoro estendre la roba sobretot si és a un gran pati interior veient els altres veïns, les oficines de correus i a Leo Messi. Adoro els berberechos amb pebre i vinagre, les pechugas de pollo rebozadas i la tortilla de patatas, o el que vindria a ser dir sempre en castellà alguns elements gastronòmics. Adoro les llibretes totes diferents i totes per acabar, per cada cosa una llibreta. Adoro les flors als gerros encara que no facin olor.

I responent al punt 3 de les preguntes enllaço un escrit al meu blog personal del 14 de setembre de 2007 que ennumera les raons i els perquès de la importància de fer neteja. I després es pregunta perquè els perquès són sempre tant difícils d'escriure.

No comments: