Monday, September 19, 2011

Necessitem parquet!

Des de fa un parell de mesos, Les filles hem llogat un nou espai preciós amb Erre que erre i welovecode. El local serà el nostre nou quartell general: assajarem els nostres bonics espectacles, les col·laboracions amb videoclips, hi farem els ivas, reunions... moltes coses importants. Però no només això! L'espai es vol convertir en un centre d'activitats obertes. Hi planegem festes llegendàries, cursos oberts amb els millors professors internacionals, residències, exposicions, projeccions de curts... fins i tot ens passa pel cap donar-hi els millors partits de futbol! (els del Barça, és clar).

Per tal que l'Espai Erre pugui donar cabuda a totes les activitats i finalitats per les quals ha nascut, és necessari posar-hi un parquet flotant. El terra és essencial per que els ballarins no ens fem mal a tot el cos. Com que el local és molt gran, el parquet suposa un pressupost de 8.000€ que no tenim. Per això hem decidit obrir una convocatòria de minimecenatge a través de la web de verkami. Qualsevol aportació que puguis fer serà més que benvinguda i segur, segur, que serà molt útil.

A més a més, amb tota aportació hi ha recompensa!! Mira-les bé perque potser alguna t'interessa... No només ens ajudes a posar parquet, sinó que segons la quantitat econòmica que aportis podràs gaudir d'una gran festa d'inaguració, de descomptes en els intensius, de tot l'espai per tu solet... Fins i tot d'una actuació de Les filles Föllen allà on vulguis i quan vulguis!!

No ho dubtis! Clica a l'enllaç i fes la teva aportació per que l'Espai Erre tingui el terra que es mereix!

http://www.verkami.com/projects/712-parquet-a-l-espai-r-les-filles-follen


No comments: