Friday, January 15, 2010

Voler beure i no poder beure

Em sembla que el bloc We are pretty ha sortit definitivament d'escena; va estar per un llarg període darrera, al backstage, però com que no hi tenia realment res a fer, ha escampat la boira. El trobarem a faltar. Sort que el canal youtube Are pretty encara segueix allí, repetint una i altra vegada la pregunta, are ... pretty? però no se sap a qui.

Pel que fa a mi, després de sortir d'escena ahir a la nit, m'ha entrat un subidón que no se'm passa. Avui tenia moltes ganes de sortir a beure, però cap ganes de posar-me a trucar a gent. Així que no s'ha materialitzat el desig, potser per falta de concentració. L'únic que he arribat a fer ha estat posar-me una camamilla doble amb la música Alala de fons...m'ha entrat un cert mareig, senyal que jo també havia de tocaré el dos, cap al llit.







Anem a la piscina diumenge?

3 comments:

Anna Espinach Llavina said...

Jo hi aniré a la piscina, el diumenge. I la meva piscina és molt guai. Si no tens piscina ni piscinaires et puc treure una invitació per piscinejar amb mi. Would you?

Les filles föllen said...

uuh! però potser vinc acompanyada de l'altra filla, i potse de l'ana la fotògrafa si es volgués apuntar. en tot cas, em sembla una òptima idea!

Suzy Lee said...

a quina piscina vas espinach?