Thursday, August 25, 2011

Menorca!després del partit...

Wednesday, August 24, 2011

Wednesday, August 17, 2011

Monday, August 15, 2011

Sardigna i altres vacances

Les vacances d'aquest any han estat unes poques setmanes fent activitats diverses, a la Vall de Boí, Vall Fosca i Vall d'Aran, al barri prop de casa, escapades als pobles osonencs i empurdanesos, i a Sardigna. A Sardigna vam fer la volta de l'illa i vam pujar la Punta Lamàrmora, des de la qual es veu la mar de les dues costes, oriental i occidental. Vam constatar com a cada poble la llengua sarda té matisos, i per això cadascú té un diccionari especial per traduir-la a l'italià.

Tharros
Des de BauneiPunta su Mastixi
Wednesday, August 10, 2011

Nits en blanci noves col·laboracions amb CANADA, que casi ens ha apadrinat. Que bé treballar amb el Luis per fer coses boniques! Encara que se'm posi cara de circumstàncies i purpurina als ulls.


Saturday, August 6, 2011

Només és un jocPodríem pensar de fer un muntatge amb les faltes del 2-6, així canyero. Ahir a la ràdio parlaven del Barça, del Guardiola, això és un tema que no s'acaba mai. Una participant a la tertúlia (una tertuliana es diu?) va sortir amb la frase 'la llibertat es guanya amb una disciplina molt forta'. La disciplina és la preparació pel joc, ja no és l'esclat de força i ràbia que surt al vídeo...però...tot és joc.

Wednesday, August 3, 2011

Tuesday, August 2, 2011