Wednesday, December 29, 2010

Rolling and rolling and rolling on a river



Em fascinen aquestes cames llargues sobre tacons, els serrells i la ratlla al mig de la Tina, que sempre s'arregla amb els dits de les mans. I també penso als countdown de la Danielle Flora! Nice and easy, then nice and rough!!!

Aquí va la versió on hi he deixat una mica de suor:

Antena3pone_pieza central from Orgullo Raquelista on Vimeo.

Monday, December 27, 2010

If I fell end of the season





Aquest any no hem felicitat el Nadal.

Saturday, December 25, 2010

REGALS



un munt de regals...
una entrevista a la ràdio amb un entrevistador molt preparat i pertinent, una pujada d'audiència al bloc, uns dies passats a Madrid amb facilitats i diversió, les felicitats fotografiades per part de la nostra fotògrafa...
als quals proposo una banda sonora http://www.myspace.com/olafurarnalds









Tuesday, December 21, 2010

Sunday, December 19, 2010

Visca la desvirgada de la pluja (i els errequeerre!)



La segona visita a la ciutat de Múrcia arriba gràcies a la invitació dels errequeerre, que presenten una instal·lació performance dintre de l'antiga rotativa d'un diari. La idea és molt engrescadora i tots els elements, per senzills i naturals que són dintre d'aquest grup, es fusionen fàcilment i donen forma a una acció visual emocionant i suggerent. Jo estic encantada perquè em van cuidar molt després de l'estrès madrileny, em van fer dormir, menjar, beure i em van donar diversió;-) Per part meva, vaig decidir tornar a portar la pluja a la greu sequera permanent.

http://www.laverdad.es/murcia/v/20101218/cultura/baile-galaxia-gutemberg-20101218.html

http://www.laverdad.es/murcia/v/20101219/cultura/bailando-movimiento-20101219.html


Thursday, December 9, 2010

Bona estrugança per Madrid...



Tinc un amic amb qui només ens comuniquem via spotify, és a dir via cançons. Jo li envio coses barates que ni recordo, i ell m'envia coses tan boniques com aquesta: or you may be daydreaming for a thousand years. Per algun motiu m'ha semblat una bona banda sonora per avui, per desitjar-te sort a Madrid i donar-me ànims aquí a Barcelona. Perque a vegades el nostre projecte, l'associació, els ivas, els videoclips, les entrevistes... fer allò que ens dóna la gana; em sembla que forma part d'una bonica rêverie una mica inquietant. Desitjant seguir somiant un miler d'anys.

Sunday, December 5, 2010

Ens ho mereixem?

Identidad Broad.cat 2010 from Broad.cat on Vimeo.


Créditos:
Concepto: Futura
Dirección: Nico Juárez Latimer-Knowles
Producción: Magí del Campo Beni
CG Artist: Jordi Vadrí
Filmación: Rita Clip!
Audio: Banjo Music
Intérpretes: Tuixén Benet, Margherita Bergamo, Juancarlo Castillo
Comisario Broad.cat: Mich Micenmacher
Editor de contenidos Broad.cat: Adrián Rodríguez



Primera col·laboració de Les filles Föllen amb Rita Clip! Segur que repetim.

Saturday, December 4, 2010

Les afinitats de Picasso i Degas

Avui he visitat una exposició molt suggerent, amb la Maria i la Maite. Entre altres converses de dones, hem descobert que som tres balances (jo crec que ho descobrim períodicament...).

Bé, tot i la institucionalitat de l'entorn, m'ha semblat de poder entendre alguna cosa més informal, més personal, sobre les motivacions de treball d'aquests dos pintors i escultors. Motllejaven unes formes coherents amb la seva recerca, amb el que li estava passant, i es copiaven l'un amb l'altre, es citaven, en amistat. També es retractaven, sortint de festa, i probablement sortint, menjant i bevent, discutien les formes que els interessaria investigar en les properes ocasions. Si hi ha res per robar, ho robo, va dir Picasso, i així comença el text de l'exposició.

La intimitat femenina, la cura del cos i de la persona, la neteja, la roba, els cabells, els peus, les mans, i després el menjar, l'alcohol, la feina, porten a recrear el vigor de les formes. A partir de la fascinació d'aquests temes, m'atreuen les línies, les direccions de les postures i la textura de les superfícies.

La comida frugal:


Petite danseuse de 14 ans: