Sunday, March 28, 2010

Clip vídeo: biblioteca La Sagrera (15.03.2010)



Primer vídeo sobre el projecte 'You are the one', gravat a la tercera entrega al públic, el 15 de març passat, a la biblioteca La Sagrera. De tot allò proposat, em segueixen interessant la baixada de la cadira, la pluja, les composicions de Chopin, d'Ü_ma i de Catpower per ballar; en aquesta tercera entrega he millorat el diàleg amb el públic i he mogut la mirada llarga des del principi cap al final; he afegit la preparació i la recollida dels elements decoratius de l'espai escènic, l'escalfament inicial (pujo les cames per marcar territori), el moment de pausa per seure entre el públic i mirar l'escena buida, a més de fer la lectura del llibre també al mig de la gent. Per últim, trobo molt interessant intensificar la quantitat i augmentar la velocitat de moviment, durant una estona, allí on s'acaba una part ballada, en correspondència del silenci. S'han donat unes situacions molt divertides com ara un senyor que m'ajuda a dibuixar sobre els fulls blancs (al començament) i una senyora que em fa un xiulet per avisar-me que falta un full per recollir (al final). Potser sobren les mandarines (que de fet no surten en aquest clip). De públic hi havia 4 persones que finalment han arribat a ser 6.

Propera entrega: 20 d'abril, Collserola (podriem aprofitar per anar d'excursió).

Friday, March 26, 2010

Motivacions per seguir amb els petons als objectes inanimats

Mr. Kurt Perscke ha instal·lat unes pilotes vermelles a diverses ciutats del món, sense criteri ni motivació aparent. Són pilotes molt grants i vistoses, que per exemple no passen gairebé pels carrers estrets del barri gòtic de Barcelona. Tot i tot, aquestes pilotes segueixen el seu camí, i Perscke amb elles, i aniran al festival N&N 2010 amb una instal·lació de 15 dies.

Després de l'experiència de Nàpols, crec que podem seguir amb els petons als objectes inanimats per les diverses ciutats del món, sense criteri ni motivació aparent.



http://www.nnf10.org.uk/programme/detail/Red_Ball_Project/
Per cert, aniré a veure aquesta instal·lació entre els dies 19 i 21 de maig.

Sunday, March 21, 2010

Saturday, March 20, 2010

Foot Cam


Video robat del blog de Tina Paterson.

Sunday, March 14, 2010

Friday, March 12, 2010

DEMÀ A LES 21:30 GUATEQUE DE GERMANOR PLE DE GLAMOUR I NATA MONTADA. QUE NINGÚ S'OBLIDI L'UNIFORME I ELS PATINS.


- guateque programat, guateque a punt -

Ens repartim la feina d'organizar una festa pels qui han col·laborat amb els nostres projectes fins ara; a veure si ens surt prou digna. Ens dedicarem a comprar els productes més bons allí on sabem que n'hi ha, i cuinar els plats que millor coneixem. Per exemple jo suco molt bé el pa amb tomàquet, i la Tuixén barreja amb destresa el ron amb la cola. Amb l'afegit d'algun truc, esclar.

Thursday, March 11, 2010

Amb aquesta cara d'espantada


torno de la setmana i mitja més frenètica de la meva vida. Esperant que n'hi hagi moltes com aquesta i que se'm passi el mal de la cama esquerra producte de massa hores de peu per la Gran Vía. Avui al metro un senyor a tocat 'Que nadie sepa mi sufrir', m'he amagat l'emoció i li he donat un munt de diners. Amor de mis amores. Tanquem un cicle, la primavera s'acosta i el Madrid està eliminat.

Monday, March 1, 2010

Acabo de ver el vídeo “Primera posada en escena”.

Acabo de ver el vídeo “Primera posada en escena”. (Yo no tengo ni idea de nada).

Me pasaron varias cosas. La primera –en realidad la última-, ¡te he mirado el culo! Era imposible no hacerlo. Bueno, nada. Me da la sensación de que es el principio de una nueva etapa. Es diferente a lo demás. Es como si fueseis más vosotras, aunque al principio pensaba que tú eras la otra y viceversa. Borges dijo de los escritores jóvenes que, por timidez, por sentir vergüenza de lo que decían, lo camuflaban con recursos, con formalismos. A él mismo le pasó. Pero que con el tiempo se había dado cuenta de que lo importante era lo que estaba diciendo, y que el estilo tenía que ser lo más austero posible. Pienso, por ejemplo, en el vídeo que a mí me gusta, el primer pase rapidet, que lo pusisteis más rápido de lo que en realidad era. Comparado con este último, de veras creo que este es un trabajo más seguro, más potente, más sólido, que estáis más seguras de lo que estáis haciendo. Aunque a mí me gustó más el otro vídeo. (Yo soy un idiota mental). Pero veo que este es mejor. No me preguntes por qué porque no tengo ni idea. Bueno, la parte de percusión con los pies me encantó, la música también, el juego, que vayáis juntas pero que seáis independientes. Pero se ve que es el principio de algo nuevo. Más grande y más arriesgado. Tus puestas en escena siempre tienen una idea clara. A mí eso me encanta. En este no vi la idea clara, lo que significa que la idea es más compleja y más ambiciosa. Y que yo soy un pescado.

Creo que esta es la mejor pieza de todas.


Besos y saludos a tu compi.

Nos vemos
Nelson